☎︎ 02 8996408📩 info@moutershof.be

Infuustherapie mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag van 8 u tot 12 u of van 13 u tot 17 u

Inleiding

U bezoekt onze website omdat u met een klacht van vermoeidheid en pijn werd verwezen naar het hersteloord “Moutershof” om de nodige medicatie intraveneus te krijgen.
Onze website dient ter ondersteuning en aanvulling van de persoonlijke informatie die we u tijdens uw opname zullen geven.
Als u na het lezen van onze informatie nog met vragen zit, aarzel dan niet ze te stellen.


Moutershof zorgverblijf
CVS moutershof Meise

Herstel & Revalidatie

Dagopname CVS patiënten

 • In Moutershof wordt er sterk ingezet op zorg op maat. Naast kwalitatieve zorg wordt een volledig revaprogramma afgewerkt met manuele behandelingen, oefentherapie en fysiotherapie.
 • U kunt bij ons terecht voor intraveneuze medicatietoediening
 • Moutershof beschikt over éénpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers. Daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke zones, waar onder andere een brasserie en een fitnessruimte voorzien zijn.
 • Op het derde verdiep hebben we 3 tweepersoonskamer voorzien uitsluitend voor CVS en fibromyalgiepatienten .


Kamers

Een team van professionele zorg- en verpleegkundigen zorgen ervoor dat onze gasten de gepaste zorgondersteuning krijgen

 • De 3 ruime, lichtrijke tweepersoonskamers zijn stijlvol ingericht met meubilair dat ontworpen werd door My Assist met oog voor functionaliteit en design waaronder comfortabele relaxzetels.
 • Senseo, thee, water en een microgolfoven zijn ter uwer beschikking
 • U kunt gebruik maken van een tablet en gratis WIFI

Moutershof CVS
Image
Image
Image

Toestemmingsformulier


TOESTEMMINGSFORMULIER


Dr. Uyttersprot heeft mij op …./…./…. (verder) ingelicht over de behandeling met intraveneuze medicatietoediening op …./…./…. Ik kon de nodige informatie bekomen via de arts en/of website.

Aan de behandelende arts kon ik meer uitleg vragen over:

De reden en het doel van de behandeling
De voor- en nadelen, mogelijke verwikkelingen en neveneffecten tijdens en na de behandeling
Ik bevestig dat ik niet langer wil nadenken over de voor en nadelen en de behandeling wil ondergaan. Ik doe afstand van mijn recht op een (nog) langere bedenktijd, dit is de tijd die ik nodig heb om na te denken over deze behandeling. Ik weet dat ik met mijn vragen altijd terecht kan bij mijn arts en voor vragen over de factuur bij de financiële dienst van Moutershof (opname@moutershof.be)
Ik zal me strikt aan de aanwijzingen van mijn arts houden om de behandeling met intraveneuze medicatietoediening en het verloop na de procedure zo gunstig mogelijk te laten verlopen. Ik weet dat de arts en het verpleegkundig team ondanks de grootste voorzorgen geen absolute garantie op succes kunnen bieden.

Image
Download Toestemmingsformulier
0
Image

Kostprijs

 • De medicatie en therapie zijn slechts gedeeltelijk terugbetaald door de overheid. U kunt wel navragen of uw hospitalisatieverzekering dit terugbetaalt. U zal een factuur krijgen voor de medicatie, opname en consultatie arts.
 • De meeste hospitalisatieverzekeringen betalen de medicatie en de consultatie gedeeltelijk of volledig terug tot 6 maand na de hospitalisatie in het ziekenhuis. Vraag dit zeker na bij uw verzekeringsmaatschappij zodat u de kosten gedeeltelijk of volledig kunt inbrengen.
 • Dagprijs hersteloord bedraagt 40 euro. Indicatie tussenkomst ziekenfondsen mits het goedkeuring van mutualiteit = factuur gewoon binnenbrengen bij uw mutualiteit
 • Indien u niet aanwezig kan zijn op de afspraak, gelieve dan 24u vooraf te verwittigen. Indien u de afspraak niet tijdig geannuleerd heeft, dienen wij een bedrag van 25euro aan te rekenen.

Image

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

 • Volgende bussen rijden langs het gemeenteplein van Wolvertem / Meise. De halte zelf is Wolvertem gemeenteplein en is op een 300-400m stappen van hieruit.
 • Lijn 250 Brussel - Londerzeel - Liezele - Puurs
 • Lijn 250 Puurs - Liezele - Londerzeel - Brussel
 • Lijn 251 Brussel - Malderen
 • Lijn 251 Malderen - Brussel
 • Lijn 821 Merchtem - Zaventem
 • Lijn 821 Zaventem - Merchtem

Met de auto

500 meter van de afrit A 12
Gratis parking

Plan Moutershof
Image
Image
Image

Afspraak maken

Afspraken kan u hieronder inboeken om 8u en om 13 u, een sessie is telkens 4 uur.
Afspraak boeken via onderstaande online afspraak module of via het nummer 02.899.64.08

CVS moutershof Meise
CVS moutershof Meise

Contacteer ons

In verwerking...

Contacteer onze diensten voor meer informatie: cvs@moutershof.be of bel 02 8996408

Over Moutershof

In Moutershof wordt er sterk ingezet op zorg op maat. Naast kwalitatieve zorg wordt een volledig revaprogramma afgewerkt met manuele behandelingen, oefentherapie en fysiotherapie.

Contactgegevens

Moutershof
Zep 7
1861 Meise
Tel: 02 8996408
Btw: BE 0453.615.451
Erkenningsnummer: ?

Zorg op maat!
Zorgverblijf Moutershof Meise

We gebruiken (verzorgende) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.